Oftest stillede spørgsmål

FAq

Vi har samlet alle de vigtigste spørgsmål vores elever stiller i forbindelse med kort forløbet. Kan du ikke finde dit svar? Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål eller blot ønsker at komme i kontakt os.

Listen opdateres løbende.

Det kan du ikke.
Der er krav og regler om, at teori og praksis skal være sammenhængende. Det du får lært i teorilokalet skal ud og øves i skolevogn. Den røde tråd mellem teori og kørsel skal være der, så du lærer at bruge din teori viden i skolevogn.

Undervisningen må påbegyndes 3 måneder før du fylder 17 år. Du kan tidligst aflægge teoriprøven 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst aflægges den dag du fylder 17 år.

Gratis introduktion betyder at du kan møde op til vores holdstart. Hvis du efter endt introduktion ikke har truffet en beslutning , behøver du ikke at tilmelde dig. Dette giver dig mulighed for at se køreskolen før du vælger at starte.

Inden du må køre i skolevogn på offentlige veje, så er det et lovkrav, at du inden der har kørt øvelses kørsel på en lukket øvelses plads (med en godkendt instruktør).
Det kaldes også kravlegården.

Det er ikke noget vi oplever særligt tit. Men selvfølgelig kan du få tilknyttet en anden kørelærer , hvis jeres kemi ikke passer sammen. At bestå køreprøve er et team work mellem dig og din kørelærer, derfor er det naturligvis vigtigt at kemien passer.

Prøvegebyr til staten kr. 600,-
Adm.gebyr til kørelærer kr. 200,-

Teoriprøven koster i alt kr. 800,-